Wunderbaum

Neten tekeregve leltem eme eseteket, melyeken kegyed esetleg nevethet egy remeket.

Kövess a Facebookon!

Friss topikok

Kis félreértés

2011.09.02. 08:00 Wunder-baum

Tisztelt Szerkesztőség!

Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása", négy betű. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek a hívő emberek nevében!...

A szerkesztőség válasza:
Tisztelt XY püspök Úr!

Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis "A szerelem nyilasa" volt, melyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 23 465 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni.

1 komment

Címkék: levél

A bejegyzés trackback címe:

https://wunderbaum.blog.hu/api/trackback/id/tr153193168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása